Optimale veiligheidsproducten van INUTEQ

‘In eerste instantie zijn de producten uitgevonden voor het Nederlandse leger, maar nu zijn de producten voor alle branches beschikbaar.

Er is interesse in de bouw, oliesector, medische sector, diverse sporten, motorkleding en helmen merken, kokskleding enzovoorts.

INUTEQ biedt de volgende producten: DRY COOL VEST dit vest houdt u de hele dag koel door verdamping maar maakt u niet nat.

Het vest zweet als het ware voor u. U kunt het gewoon onder de kleding dragen. ’s Morgens even een half litertje water erin en de koeling begint vanzelf.

Door de koeling treedt hitte stress minder snel op en kunt u de concentratie beter vasthouden. De koeling blijft 24 uur tot 3 dagen actief.

Maatwerk ‘Het Nederlandse leger gebruikt onze vesten inmiddels. Het vest zelf weegt maar 400 gram en met het water erin, dat verdampt, weegt het vest nooit meer dan 1 kg.

Naarmate de dag vordert neemt het gewicht ook verder af. Ze zijn steeds opnieuw bruikbaar en wasbaar. De DRY COOLING CAP Baseball cap met dezelfde techniek, houdt het hoofd heerlijk koel, leverbaar in diverse kleuren.

DRY COOLING HELMET Bovendien hebben wij een self cooling inlay ontwikkeld voor bouwhelmen. Deze inlay houdt het hoofd koel en neemt de warmte uit de nek actief weg.

INUTEQ INSIDE Daarnaast leveren wij ook inlays en pads voor helmen, kleding en alle andere bedenkbare toepassingen.

image010
image010
21 september 2016
Jan Bronkhorst
Optimale veiligheidsproducten van INUTEQ
‘In eerste instantie zijn de producten uitgevonden voor het Nederlandse leger, maar nu zijn de producten voor alle branches beschikbaar. Er...
Afbeelding nieuwsbrief
16 november 2016
Jan Bronkhorst
Nieuwsbrief November 2016
In de bijlage vindt u onze nieuwsbrief van november 2016 . Lees wat we naast kleing nog meer voor u kunt betekenen. En neem kennis van de...
197