Fastener Point BV, Ede

Fastener Point, schroeven voor dak en wand, is een full-service groothandel voor professionele bedrijven in de dak- en wandbeplating.

Onze schroeven vinden hun weg naar kleine en grotere montagebedrijven in heel Nederland. De schroeven van FP worden door ons zelf (door)ontwikkeld, geproduceerd en geleverd in ieder gewenst materiaal. Op onze eigen locatie voorzien wij de schroeven desgewenst van een coating. Hierdoor kunnen we de klant op zeer korte termijn voorzien van de juiste schroef.
Wij bieden voor iedere toepassing een oplossing en voorzien klanten van een passend bevestigingsadvies voor ieder project. Dat doen we middels de schroevenwijzer op onze website. Uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord.

“Ons gevoel bij Confix is ronduit goed”

Eén van de collega’s heeft in het verleden contact gehad met Confix en zo werden wij weer geattendeerd op het bedrijf. Confix is scherp geprijsd, alles wordt snel opgepakt en correct afgehandeld.
Het is voor ons moeilijk te zeggen hoe veel beter Confix is ten opzichte van concurrenten, aangezien wij geen ervaring met andere leveranciers van werkkleding hebben, maar ons gevoel bij Confix is ronduit goed. Wij zullen de naam van dit bedrijf zeker noemen mocht dat ter sprake komen.

fp 7
fp 6
fp 5
fp 4
fp 3
fp 2
fp 1