Header Engel Onze merken

Onze merken

Professionalisme betekent nauwkeurig zijn in kwaliteit.
Daarom werkt Confix alleen met de beste merken op het gebied van workwear.

Herock-workwear-safety-footwear_WO_RGB.png
Herock
HEROCK® zorgt ervoor dat je voor elke denkbare job de perfecte uitrusting ter beschikking hebt, zelfs in de meest barre werk en weersomstandigheden. Onze collectie is een garantie voor een complete bescherming én een maximale bewegingsvrijheid. Deze twee
fristads logo zwart.png
Fristads
Fristads heeft het breedste assortiment werkkleding van zware kwaliteit. Ze maken functionele, duurzame en veilige werkkleding die zo ontworpen is dat je je comfortabel voelt en op je best bent in iedere situatie.
Logo Dassy website
Dassy
Professionele werkkledij met een hoog kwaliteitsniveau.
download.png
F-Engel
F-Engel verlegd voortdurend haar grenzen om de productkwaliteit, innovatie, creativiteit, flexibiliteit en zorg voor het milieu te maximaliseren.
Logo FHB website
FHB Workwear
De kledinglijn van FHB is standaard leverbaar in 12 verschillende kleurstellingen.
Logo printer website
Printer
De Printer Active Wear collectie laat zich uitstekend lenen voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje.
Logo projob website
Projob
Voor de meest comfortabele werkkleding speciaal op maat gemaakt. Omdat je nou eenmaal productiever bent wanneer je comfortabele, passende werkkleding draagt!
Logo Tricorp website
Tricorp
Robuuste, fraai vormgegeven, veilig en comfortabele werkkleding.
logo_2016.jpg
Schriks
Schriks Konfektie b.v. is al meer dan 40 jaar dé specialist in schorten en sloven. Sinds 1975 is het familiebedrijf toonaangevend in het vervaardigen van hoogwaardige en professionele kwaliteitsproducten op maat.
Logo Harvest website
Harvest
De James Harvest Sportswear collectie omvat trendy, stijlvolle en comfortabele kleding van de allerbeste kwaliteit.
havep-1557920442.png
HAVEP
De bewezen constante kwaliteit van de kleding van HaVeP zorgt voor een lange levensduur en daarbij service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Logo New wave website
New Wave
Efficiënt werken, initiatief nemen en tevreden klanten. Dat is waar New Wave voor staat.
Logo Santino website
Santino
Naast de permanente voorraad textiel, biedt Santiono met Custom Choice alle mogelijkheden voor het ontwerpen, produceren en leveren van uw geheel eigen textielconcept.
Logo Snickers website
Snickers
Voor werkmensen die het beste van het beste willen op het gebied van veiligheid, bescherming en functionaliteit op het werk.