CFV-_pho9119-bedrijfsreportage-HR-102.jpg
Werkwijze

Confix heeft een breed assortiment aan werkkleding, werkschoenen en veiligheidsmaterialen zodat iedere werknemer er professioneel bij loopt en met een gerust hart aan het werk kan gaan

1. Advies op maat
advies op maat

Confix heeft een breed assortiment aan werkkleding, werkschoenen en veiligheidsmaterialen zodat iedere werknemer er professioneel bij loopt en met een gerust hart aan het werk kan gaan. Wij geven graag advies over de kleding en u bent ook van harte welkom te komen passen in onze showroom. 

2. Bestelproces
bestelproces

Eenvoudig bestellen via uw eigen webshop, dan kan bij Confix! Eenvoudig, persoonlijk en snel. Wij richten de webshop in zoals u dat wilt. U kunt daarbij kiezen uit talloze, persoonlijke instellingen en opties. 

3. Orderverwerking
orderverwerking

Alles in eigen huis. We beschikken over een ruimte waarin alle orders met grote nauwkeurigheid door onze medewerkers verwerkt worden. Met onze kennis en expertise zorgen wij ervoor dat u en uw personeel er weer keurig bijloopt. 

4. Bezorging
bezorgen

Met onze eigen bestelbus en chauffeur bezorgen we uw bestelde kleding op locatie. Persoonlijk contact, dat vinden we prettig en daar gaan we voor. Van begin tot eind goed verzorgd zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.