Eenvoudig, persoonlijk en snel

Bij Confix beschikken onze klanten over een persoonlijke webshop. Met een persoonlijke webshop besteld u gemakkelijk uw bedrijfskleding. Wij richten de webshop in zoals u dat wilt. U kunt daarbij kiezen uit talloze, persoonlijke instellingen en opties. 

U en/of uw medewerkers ontvangen een persoonlijk account voor de webshop waarmee zij kunnen inloggen. Elke medewerker krijgt zijn eigen pagina te zien met kleding die samen met u wordt samengesteld, zodat de medewerkers slechts de artikelen kunnen bestellen die hij/zij nodig heeft.

Daarnaast krijgt ieder account credits toegewezen waarmee de kleding besteld kan worden. Als de credits op zijn kan er niet meer besteld worden totdat er nieuwe credits zijn opgewaardeerd. Naast credits kunnen we de webshop ook inrichten met de afgesproken artikelprijzen die onze accountmanager bij het samenstellen van uw kledingpakket met u heeft afgesproken. De besteller heeft op die manier direct inzicht in de kosten van de bestelling. 

Wanneer u het bestelproces liever zelf in de hand houdt, kan de webshop ook zo ingericht worden dat slechts één of enkele medewerkers toegang hebben tot de webshop of bepaalde functionaliteiten hiervan. Hiermee heeft u alles in eigen hand & kan u toch gebruik maken van het online bestelsysteem. 

We helpen u graag verder!
Ik wil graag gebeld worden!