Header Tricorp Kernwaarden

 

Disclaimer 

Confix Workwear is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid of betrouwbaarheid van deze website. Wij hebben bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijk zorgvuldigheid in acht genomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van informatie via onze website. 

Wij beschouwen alle informatie die ons wordt toegezonden via internet als ons eigendom.
De bezoeker van onze website geeft door het zenden van informatie tevens toestemming tot gebruik van deze informatie. De informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. De inhoud van deze website kan door Confix Workwear ten alle tijde naar eigen inzicht gewijzigd worden. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Confix Workwear worden gebruikt of verveelvoudigd. 

194
 

Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze organisatie. Vanuit onze levensovertuiging houden wij de zondag als een rustdag ter ere van onze Schepper. Om deze reden liggen op zondag dan ook al onze zakelijke activiteiten stil. Wij hopen op uw begrip en verwelkomen u graag op onze site of in onze showroom op de overige dagen van de week.