HBT Transport, Uddel

HBT transport is een nationaal en internationaal opererend transport- (familie)bedrijf met wortels in de agrarische sector.
Wij zijn met een team van bijna 50 medewerkers dagelijks te vinden op de Europese wegen met vrachten veevoeder. Hiervoor hebben wij alle typen transportmiddelen in huis om de producten van onze klanten af te leveren op onze los- adressen.
Binnen ons bedrijf houden wij van korte lijnen en willen wij een goed en eerlijk advies. Dit vinden wij terug in onze contacten met Confix.

“Confix stelt alles in het werk om gemaakte afspraken na te komen”

In het verleden betrokken wij de overalls voor onze medewerkers bij Van den Hardenberg in Elspeet en hier heeft Confix zijn huisvesting. Dit is in de buurt van ons bedrijf en zij zijn daarom ook in staat om ons snel te voorzien van kleding en/of informatie. Voor ons een groot pluspunt.
De samenwerking is zeer positief; er wordt vanuit Confix meegedacht in verschillende oplossingen en mogelijkheden. Daarnaast houden zij de kosten scherp in de gaten en komen met gepaste voorstellen. Het is echt onze partner in samenwerking!
Confix stelt alles in het werk om gemaakte afspraken na te komen en is er onverhoopt een probleem, dan lopen ze er niet voor weg, maar wordt er naar een goede oplossing gezocht. Dat noemen wij ontzorgen in optima forma!

hbt 8
hbt 7
hbt 6
hbt 5
hbt 4
hbt 3
hbt 2
hbt 1