Hoeflon Compact cranes

Hoeflon ontwikkelt, produceert en verkoopt compactkranen die geschikt zijn voor het hijsen in kleine ruimtes; bijvoorbeeld op de bouwplaats, in de industrie of tijdens montage. 
Voor elke klus bieden wij de perfecte minihijskraan waardoor zwaar tillen verleden tijd is. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die passie hebben voor techniek. Samen zorgen we voor geweldige eindresultaten. Door de toenemende vraag naar onze minihijskranen is Hoeflon de afgelopen jaren sterk gegroeit. Op dit moment zijn we op de huidige locatie aardig uit ons jasje gegroeit. Daarom kijken we met z'n allen uit naar de nieuwbouw.

"''Onze werkkleding moet er netjes en herkenbaar uitzien''"

Onze werkkleding moet er dan ook netjes en herkenbaar uitzien. Op het moment dat wij nieuwe werkkleding nodig hadden die van goede kwaliteit moest zijn, kwamen wij bij Confix uit. Onze ervaring is dat Confix met goede adviezen komt. De keuze van kwaliteits-werkkleding sluit perfect aan bij de eisen die ons bedrijf daaraan stelt. Ruime keuze, goede adviezen en vriendelijkheid spreken ons in het algemeen zeer aan en met name in onze contacten met Confix. Wij zouden Confix dan ook van harte bij anderen aanbevelen! 

_MG_1936
_MG_1958
_MG_2010
_MG_1909