Kous Hoveniers

Kous Hoveniers is een middelgroot hoveniersbedrijf met 2 vestigingen, te weten; in Voorthuizen en Wormerveer. Door de jaren heen is de klantenkring van het bedrijf fors gegroeid, o.a. door het over nemen van andere hoveniersbedrijven. Binnen ons bedrijf zijn momenteel 18 mensen actief. Onze werkzaamheden bestaan uit tuinontwerpen, tuinaanleg, houtbouw van veranda's en tuinhuizen, tuinonderhoud bij particulieren, bedrijven en vve's. Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. 

"Het is een keurig bedrijf met prettige omgangsvormen"

Onze keuze voor Confix lag voor de hand. Het is een keurig bedrijf met prettige omgangsvormen. Deze kernwaarden sluiten goed aan bij onze bedrijfsfilosofie. Daarnaast hebben we Jan, al voor we klant werden bij Confix, leren kennen als een prettig persoon om zaken mee te doen. De samenwerking verloopt prima. Bij Confix weet je waar je aan toe bent. Als er vanuit onze klanten vragen komen met betrekking tot bedrijfskleding, verwijzen we contacten met een gerust hart naar Confix. 

_MG_2164
_MG_2047
_MG_2141
_MG_2016
_MG_2124
188
 

Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze organisatie. Vanuit onze levensovertuiging houden wij de zondag als een rustdag ter ere van onze Schepper. Om deze reden liggen op zondag dan ook al onze zakelijke activiteiten stil. Wij hopen op uw begrip en verwelkomen u graag op onze site of in onze showroom op de overige dagen van de week.