hoeve 4
Kuras

Kuras is een groothandel voor de agrarische en industriele bouw en doet tevens in dakbedekkingen. Wij richten ons vooral op montagebedrijven en aannemers. Wij ontzorgen onze klanten door onze ruime kennis van de producten en doen dat middels een goede samenwerking met onze leveranciers. We zijn leverancier van toonaangevende kwaliteitsmerken. Kuras heeft drie werknemers in dienst en heeft een eigen voorraadmagazijn. Het is voor ons een uitdaging het juiste assortiment te voeren, zodat onze klanten zich kunnen onderscheiden. 

"Korte lijnen en afspraak is afspraak"

Wij zijn als bedrijf met Confix in contact gekomen omdat er destijds een familielid werkzaam was en zijn daar tot op de dag van vandaag blij mee. Confix begrijpt heel goed dat ondernemers verwachten dat er een grote inzet is van de partners waarmee wordt samengewerkt. Korte lijnen en afspraak is afspraak worden door ons bij Confix als heel prettig ervaren! 
'Afspraak is afspraak' hebben wij zelf ook hoog in het vaandel. Mocht er door omstandigheden iets enigszins anders verlopen, dan worden wij daar vroegtijdig over geinformeerd en wordt er direct gekeken naar een goede oplossing. Als mede-ondernemers ons vragen hoe onze ervaringen zijn delen wij die graag en brengen hen desgewenst met plezier met Confix in contact. 

_MG_2232
_MG_2206
_MG_2256
_MG_2177